Dobrodošli u

Banove Dvore

Otkrijte

Konobu

Otkrijte

Kamp

Otkrijte

Mobilne kućice

150 godina stara

obiteljska konoba

Mi pružamo istinsko gastronomsko iskustvo u autentičnoj Dalmatinskoj atmosferi: kameni zidovi, drvene police i namještaj, drvene grede na stropu, kameni bar, okrugla peć za kruh.

Naša priča
Location

Sjajna lokacija

Mi smo blizu svega i dostupni od svuda.

IMG-INTRO

Autentična atmosfera

Kameni zidovi, drvene police i namještaj, drvene grede na stropu, kameni bar, okrugla peć za kruh...

IMG-INTRO

Kamp u prirodi

Uživaj u svim čarima prirode bez ometanja.

Lijepe uspomene

Mali dio nas

IMG-MENU
IMG-MENU
IMG-MENU
IMG-MENU
IMG-MENU
IMG-MENU
Gosti kažu

Recenzije

IGM-AVATAR

„ Banovi dvori je mjesto gdje će te biti dočekani sa prijateljskim osobljem. Domaća svježa pripremljena hrana koja je uzgojena od lokalnih dobavljača i prekrasan pogled je što će vas ostaviti bez daha. Banovi dvori je definitivno mjesto kojemu morate dati šansu. Cijene su mnogo niže od očekivanih i sa količinom hrane s kojom nećete biti razočarani- mi nismo mogli sve pojesti “

Josip S. - Hrvatska
IGM-AVATAR

“Malo izvan puta ali vrijedno posjeta. Budite sigurni i nazovite prije, jer se svako jelo priprema „ ispod peke“, koje treba određeno vrijeme pripreme. Lijepo namješteno, autentični dekor, lokalna kuhinja, lokalno uzgojena hrana. Probate lokalno vino i ukusne rakije. U konobi možete vidjeti domaće životinje koje mogu biti zanimljive djeci. Jako ljubazan i dobar vlasnik. ”

Ana L. - Lokalni vodič @ Hrvatska
IGM-AVATAR

“ Jako dobro mjesto za jesti. Ukusna hrana pečena polagano ispod peke koja čini meso sočno. Također možete vidjeti magarce i ovce i kupiti tradicionalno piće. ”

Santiago H. ˗ Meksiko
Otkrijte

Naš video