Dobro došli

Mi smo obitelj

Banovi Dvori se nalazi u malom mjestu u Dubravi kod Tisna, blizu Šibenika. Banovi Dvori su prepoznatljivo mjesto u okolini, postojano preko 150 godina. U davna vremena je bilo obiteljsko imanje, koje se sada pretvorilo u domaćinstvo za posjetitelje. Veliki vrt iza konobe nudi organsko uzgojenu hranu koja se poslužuje, veliki broj stabla maslina pruža lokalno maslinovo ulje, sušeni pršut, podrum sa bačvama vina. Staja za janjce i ergela za magarce koji se slobodno kreću po dvorištu najbolje opisuju život kakav je bio u davnini.
Što mi nudimo

Iskonski dalmatinsko

Banovi Dvori pružaju iskonski gastronomski doživljaj u autohtonoj dalmatinskom atmosferi: kameni zidovi, drvene police i namještaj, drveni grede na stropu, kameni bar i peć za kruh. Konobom se pruža miris pravog doma, dalmatinske kuhinje. Poslužuje se pršut, sir, masline, domaći kruh. Specijalitet domaćinstva su jela ispod peke koja se pripremaju satima poput teletine, janjetine, hobotnice i domaći krumpir. Rezultat su nevjerojatno ukusna jela. Sa ukusnim jelima domaćin će servirati vino koje će zaokružiti gastronomski doživljaj. Konoba može primiti 150 gostiju, mogu se organizirati razne prigodne ceremonije. Dok Vi uživate u mogućnostima gastronomije, Vaša djeca se mogu slobodno igrati u dvorištu sa magarcima i janjcima što će sigurno ostati zauvijek u sjećanjima.

IMG-OUR
IMG-OUR
Zabava

Izvan imanja

Banovi Dvori se nalaze na lokaciji koja nudi mogućnost izleta u prekrasno susjedstvo. Blizina čak tri Nacionalna parka: Kornati, Krka i Plitvička jezera i Park prirode Vransko jezero. Možete posjetiti stari grad Šibenik i Zadar i mjesto Murter.